Robinson Crusoe Experience

Vanaf 12.50 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 10-50 Personen

Robinson Crusoe Experience - Kite-Extreme

Marinke: “Robinson Crusoe is een super leuke en uitdagende activiteit. Leuke begeleiding en een dag vol plezier!”

Robinson Crusoe events, de uitdagende dag op het strand! Tijdens deze events waant u zich op een plek waar leven en overleven centraal staan. Tijdens deze activiteiten zal u beleven dat het draait om teambuilding, overlevingsdrang en survival. De spellen die u in teamverband speelt zijn allemaal geselecteerd om de teamspirit omhoog te halen en zo goed mogelijk samen te werken.

Programma:

U begint als team met het maken van een teamvlag. Deze vlag kan bonuspunten opleveren, dus maak er vooral iets moois van. Na het maken van de teamvlag worden de teams verdeeld en beginnen de spellen en verschillende uitdagingen. In totaal gaat het om 6 spellen/uitdagingen waar in u strijdt om een prijs. Wordt u de winnaar van deze uitdagende events?

Een dag vol uitdaging en teambuilding

Robinson Crusoe events staat voor een dag vol uitdagingen. U bent als team bezig en u heeft elkaar nodig om alle spellen zo goed mogelijk te voltooien.

Overleven jullie een dag op een onbewoond eiland?
Wie kroont zich de winnaar van deze spannende dag?

Bedrijfsuitje Robinson Crusoe events:

Organiseert u dit jaar het bedrijfsuitje? Dan zijn de Robinson Crusoe Events heel leuk om te doen. Tijdens de activiteit bent u in teamverband bezig en werkt u zo goed mogelijk samen om alle opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en uiteindelijk de prijs in de wacht te slepen. Na de activiteit kunt u samen met uw collega’s gezellig borrelen en eten bij één van de vele beachclubs waar wij me samen werken.

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Teamvlag maken
Kokostjoek
Bamboetoren
Pijl en boog schieten
Katapult schieten
Beslissend eindspel
Prijsuitreiking
Eventueel BBQ of een drankje na afloop!

Tarieven pakket A

8 Personen
€20,-
25 Personen
€17.50,-
50 Personen
€15,-
80 Personen
€12.50,-

OFFERTE AANVRAGEN