070-2501429

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Geld Terug Garantie

Laagste prijsgarantie

Gratis annuleren

klanten-vertellen
wifey2

Hulp nodig van een eventmanager?

Bel direct

  • FILTERS

    Reset
  • Catergorieën

  • Soort Activiteiten

Bedrijfsuitje Den Haag en Scheveningen organiseren?

Wilt u graag een bedrijfsuitje in Den Haag en Scheveningen organiseren? Daarvoor bent u bij Kite-extreme aan het juiste adres. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dat u vindt dat het tijd is voor een bedrijfsuitje. Misschien wilt u al uw personeel wel belonen omdat ze het hele jaar door zo hard hebben gewerkt, of wilt u ze zomaar midden in het jaar verrassen omdat ze zich het hele jaar door inzetten voor uw bedrijf. Redenen genoeg dus om er wat moois van te maken, want een bedrijfsuitje moet wel goed geregeld zijn natuurlijk. Maar u wilt dan natuurlijk wel een origineel bedrijfsuitje en misschien ook wel wat sportiefs? Dit kan natuurlijk allemaal en wij helpen u graag bij het regelen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een goed bedrijfsuitje bij zal dragen aan een positieve sfeer binnen uw bedrijf. Daarom zijn er veel mooie uitjes te regelen en daar zal iedereen dan nog lang aan herinnerd worden. Dit is daarom het juiste moment om eens na te gaan welke wensen u heeft, met hoeveel personen het uitje plaats gaat vinden, wat u wilt doen en waar. Een bedrijfsuitje in Den Haag of Scheveningen organiseren kunt u namelijk maar beter op tijd doen! Zo heeft u een mooi moment om naar uit te kijken met zijn allen. Lees meer
Bubble-voetbal

Bubble voetbal

Robinson Crusoe beach events, de unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan.

Bekijk Uitje »
Golfsurfen

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport…

Bekijk Uitje »
Boeren-beach-golf-Strandgolf-bedrijfsuitje-Scheveningen-kijkduin-hoek-van-holland-boerenbeachgolf-Golf-op-het-strand-strandgolf2-1

Boerenbeachgolf

Boerengolf, u heeft er vast wel eens over gehoord. Door een boerenland lopen met een ‘club’ (stok met een klomp) de bal…

Bekijk Uitje »
Slippers-pimpen-1

Workshop slippers pimpen

Een gezellige en leuke workshop speciaal voor meiden! Slippers pimpen is de gezellige en creatieve workshop voor vrouwen! Slippers pimpen is…

Bekijk Uitje »
zeskamp

Zeskamp

Zoekt u een competitieve teambuilding activiteit? Dan is een zeskamp het ideale uitje op het strand! In teamverband strijdt u voor een mooie beker.

Bekijk Uitje »
beachvolleybal

Beachvolleybal

Een beachvolleybal toernooi op het strand, dat is gaaf! Wie heeft er nou geen zin om heerlijk op blote voeten in het zand…

Bekijk Uitje »
Teamuitje-Powerkiten

Powerkiten/Vliegeren

Powerkiten op het strand van Scheveningen! Samen met uw vrienden, collega’s of familie een heerlijke dag op het strand doorbrengen…

Bekijk Uitje »

Leuke bedrijfsuitjes

Er zijn erg veel leuke bedrijfsuitjes die georganiseerd worden door Kite-extreme. Alles wordt afgestemd op uw wensen en misschien denkt u wel aan een actief bedrijfsuitje, of een indoor bedrijfsuitje. Ook een workshop bedrijfsuitje behoort tot onze mogelijkheden. Er kan echt van alles geregeld worden, samen een actief momentje, een sportief moment of wat rustiger, alles is mogelijk en dat zorgt er voor dat echt iedereen deel kan nemen aan een bedrijfsuitje. Alles kan namelijk op uw wensen af worden gestemd en daar kijkt u toch ook naar uit? Het is fijn om bij elkaar te zijn ook buiten werktijden om, hierdoor leert u elkaar op een andere manier kennen en wie weet welke overeenkomsten u heeft! Ontdek de talenten van collega’s, misschien is iemand wel heel snel en de ander juist goed in raadsels oplossen, u heeft elkaar nodig voor een goede samenwerking, ook teams een bedrijfsuitje!

Goedkope bedrijfsuitjes

Bij het organiseren van bedrijfsuitjes is het goed om na te gaan welk budget u heeft. Er zijn bij Kite-extreme namelijk ook goedkope bedrijfsuitjes te organiseren. Wij regelen hetgeen wat u wenst, zoals een bedrijfsuitje voor een grote groep, of misschien wel een bedrijfsuitje met eten, wel zo gezellig om de dag samen af te sluiten toch? Het gaat bij ons altijd over spectaculaire bedrijfsuitjes die iedereen zich nog lang zal herinneren. Leuke dingen hoeven niet duur te zijn en dat is wel wat veel mensen denken. Bij ons is dat niet zo en daar komt u vanzelf achter als u gebruik maakt van onze dienstverlening. Al veel bedrijven zijn u voor gegaan en zij hebben veel leuke en goedkope bedrijfsuitjes mogen ervaren, het is nu aan u om na te gaan waar dat uw voorkeur naar uit gaat.

Teambuilding bedrijfsuitje

Heeft u zin om uw team te verrassen met een teambuilding bedrijfsuitje? Dan kiest u vast en zeker voor Kite-extreme. Er kan dan een mooi strand bedrijfsuitje worden georganiseerd, of een expeditie Robinson bedrijfsuitje. We hebben jarenlang ervaring in het organiseren van een bedrijfsuitje en doen dat ook graag voor u! Weet u al wat u wenst met de activiteiten bedrijfsuitje? U kunt ook eens nagaan wat een bedrijfsuitje winter u kan bieden, een keer wat anders dan in de zomer! Misschien wel een leuk sportief bedrijfsuitje of toch juist een bedrijfsuitje op locatie? Niets is ons te gek en wij doen er alles aan om te zorgen dat het aan uw wensen voldoet. Zorg daarom dat u weet wanneer het uitje plaats kan vinden en dan kunnen er alvast de nodige voorbereidingen worden getroffen. De leukste bedrijfsuitjes in Den Haag en Scheveningen zullen wij voor u organiseren en daar zal iedereen al snel naar uit kijken!

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard, wat zich uitstekend leent voor strandactiviteiten. Kortom, voor wie iets anders wil doen dan zonnebaden zijn er voldoende mogelijkheden.

Sinds 2013 is de nieuwe Boulevard van Scheveningen af. Een golvende boulevard die de historische kustlijn van Scheveningen volgt en Scheveningen-Bad, -Dorp en -Haven met elkaar verbindt.

Dit zorgt ervoor dat Scheveningen goed te bereiken is en genoeg parkeerplaatsen heeft.

Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes/evenementen in Scheveningen.

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past.

Bedrijfsuitje organiseren? Van een sportief bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, een GPS tocht door het park, tot een bedrijfsfeest in een strandpaviljoen. Wij bieden actieve en creatieve uitjes voor jong en oud en voor ieder wat wils.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche wordt uw bedrijfsuitje in Scheveningen bij Kite-extreme uitstekend verzorgd.

Het strand van Scheveningen is de populairste strand van Nederland. Het strand van Scheveningen is in de zomer en winter geliefd bij veel mensen en ideaal voor bedrijfsuitjes.

Dankzij het brede strand is er genoeg ruimte om de activiteiten op het strand te verzorgen, dus ideaal voor een bedrijfsuitje.

In samenwerking met verschillende restaurants en strand paviljoens in Scheveningen, kunnen we de juiste arrangementen voor uw bedrijfsuitje aanbieden.

Voor bijna elk budget kan kite-extreme uw bedrijfsuitje of personeelsuitje verzorgen, wij regelen altijd wat voor u!

Stappenplan voor het maken van uw bedrijfsuitje op Scheveningen:

Stap 1: Bepaal voor uzelf een begin- en eindtijd van uw evenement

Stap 2: Kies uw activiteit(en)
Stap 3: Voeg eventueel een een ontvangstdrankje, lunch, BBQ en/of feestavond aan uw arrangement toe
Stap 4: Vraag hier uw offerte aan! U ontvangt op werkdagen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel binnen 24 uur in uw mailbox