Laagste prijsgarantie

Geld Terug Garantie

Gratis annuleren

images

Need help from an outing manager?

Uitjes
Filter op prijs
Vanaf €0p.pVanaf €100p.p
Filteren op tijdsduur
Tijdsduur
Tijdsduur

KINDERFEESTJES

Een goed kinderfeestje voor je kind organiseren is een van de leukste dingen om te doen. Samen met je kind kun je leuke activiteiten verzinnen om een spectaculair kinderfeestje te organiseren of je verrast je kind met een uniek kinderfeestje. Voor leuke kinderfeestjes activiteiten en kinderfeestjes ideeën ben je op onze website aan het juiste adres. Een spectaculair kinderfeestje zal namelijk niet vergeten worden door je kind en zijn vrienden en ze zullen dit altijd koesteren. Op onze website vind je niet alleen leuke spelletjes voor een kinderfeestje, maar ook andere leuke kinderfeestjes ideeën zoals creatieve en sportieve opties voor een kinderfeestje. Kinderfeestjes worden ook extra leuk als het op een leuke locatie is. Zo kun je een kinderfeest Den Haag geven als je gebruik wilt maken van de leuke en bruisende stad en zijn leuke locaties daarin zoals een speeltuin of dierentuin. Ook een kinderfeest in Scheveningen is heel leuk en uniek. Ga naar het strand met je kind en zijn vrienden en geniet hier zelf van de zon als de kinderen een leuke activiteit aan het doen zijn.

Vanaf €15 p.p

Pubquiz

Anja: “Wat een geweldige pubquiz! Top georganiseerd en een hele leuke quizmaster!”

Een pubquiz is altijd een leuke beleving en helemaal op een locatie naar uw keuze!

De pubquiz die wij organiseren wordt gehost door een professionele presentator die u een fantastische tijd bezorgd.

Tijdens de quiz komen allerlei verschillende vragen voorbij over thema’s zoals:

sport, muziek, algemene kennis en nog veel meer.

De quiz bestaat uit verschillende rondes. Zo is er een ronde met meerkeuze vragen, open vragen, mini games, een grote muziek ronde en media fragmenten.

Uiteraard is het leuk om een pubquiz op een geschikte locatie te houden. Wij werken samen met veel horecagelegenheden aan het strand, die de ideale locatie vormen voor een geweldige pubquiz, en dat alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Ook is het mogelijk om de pubquiz naar u te laten komen! Lijkt het u leuk om ons bij u op locatie te laten komen, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of uw favoriete horecagelegenheid, dan kunnen wij uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden.

2-5000 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop slippers pimpen

Bente: “Slippers pimpen is een ontzettend gezellige workshop om bij een Beachclub te doen.”

Een gezellige en leuke workshop speciaal voor meiden!

Slippers pimpen is de gezellige en creatieve workshop voor vrouwen! Slippers pimpen is ideaal als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest. Komende zomer kunt u zich onderscheiden van de rest, met uw fantastisch gepimpte slippers! U heeft slippers waar menig vrouw jaloers op zal zijn.

Tijdens de workshop wordt u ontvangen door een gezellige instructeur die jullie zal uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Om uw slippers zo mooi mogelijk te maken gaat u aan het werk met kralen, glitters, bedeltjes, parels en lintjes.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren slippers. Gezellig met z’n allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!

Wilt u er met z’n allen een gezellig uitje van maken? ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het pimpen van slippers is voor vrouwen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan u het grootste plezier beleeft.

2-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport, en ook in Nederland wordt veel gesurfd. Onder andere in Scheveningen zult u vaak surfers zien. Lijkt het u leuk om te leren golfsurfen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het te leren! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor u? Golfsurfen is ontzettend leuk en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u op het strand instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met uw board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoudt: het is vallen en opstaan, net zolang tot u op uw board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les zal u al snel merken of golfsurfen uw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met uw surfplank!

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

GPS dropping

Martin: “GPS dropping is een ontzettend leuk en avontuurlijk uitje!”

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is GPS-dropping echt iets voor u! Als u avontuurlijk bent ingesteld en van uitdaging houdt is dit een ideaal uitje. GPS-dropping is een leuke combinatie van wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens uw tocht krijgt u coordinaten en opdrachte mee. Dit doet u in teamverband, en u strijdt om een leuke beker!
Wat weet u over Scheveningen, wie maakt het meest creatieve filmpje? Er zullen allerlei leuke vragen en opdrachten voorbij komen.

Tijdens de start verzamelt u bij een Beachclub en staat er een instructeur op u te wachten. Deze instructeur zal u uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe lang u de tijd heeft voor de opdrachten. Tijdens uw tocht zal u allemaal leuke vragen moeten beantwoorden en moet u verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord en welk team is het meest creatief? Dat moet blijken tijdens deze leuke activiteit. Als u na ongeveer 2/3 uur bent uitgespeeld en alle teams terug zijn bij het startpunt zal er een prijsuitreiking volgen! Wie wint de beker?

10-15 Pers.
2-3 uur
Vanaf €10 p.p

Workshop Zandsculpturen

Elise: “De workshop zandsculpturen maken is ontzettend leuk! Ik had niet verwacht dat ik zo creatief was.”

Bent u op zoek naar een creatieve activiteit? Dan is de workshop zandsculpturen maken op het strand misschien wel iets voor u! Laat uw creativiteit er op los en laat uw handen het werk doen tijdens deze leuke workshop. U bent vast wel eens op een strand geweest waar door kunstenaars grote zandsculpturen gemaakt worden. Dit zijn vaak adembenemende beelden die helemaal met de hand gemaakt worden. Hoe leuk is het dan om zelf aan de slag te gaan met zand en uw eigen kunstwerk te maken?! Dat het leuk is verzekeren wij u!

Hoe gaat het zandsculpturen maken in zijn werk? We starten met het klaar maken van het zand. Het zand en water zijn de belangrijkste ingrediënten. U begint met het mengen van het water en het zand en stampt het samen tot u een stevige substantie hebt. Daarna gaat u natuurlijk als team bedenken wat u wilt gaan maken. Laat als team uw inspiratie er op los, dan zijn er heel veel mogelijkheden en ideeën te bedenken. Maak een plan van aanpak en verdeel de taken over uw team, dan kunt u samen aan het werk om een mooi kunstwerk te maken.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €15 p.p

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubbel voetbal bij Kite-Extreme? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar omver botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de winst, en dat klinkt natuurlijk alleen al mega leuk! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te laten regelen door ons.

8-50 Pers.
1 uur

Kinderfeest Scheveningen strand

Een kinderfeestje Scheveningen op het strand is een formule voor een uniek kinderfeestje. Het strand heeft veel te bieden en hierom hebben wij ook veel leuke activiteiten voor op het strand in Scheveningen op onze website. Kies bijvoorbeeld een potje voetbal in opblaasbare bubbels of juist een zeskamp waarbij zes leuke spelletjes voor een kinderfeestje kunnen worden gekozen. Ga als ouders lekker onderuit zitten terwijl je kijkt naar hoe je kind en zijn vrienden veel plezier hebben tijdens het spectaculaire kinderfeestje dat jij hebt georganiseerd.

Er zijn een paar dingen waar je aan moet denken bij een kinderfeest Scheveningen. Het is bijvoorbeeld belangrijk hoe oud de kinderen zijn waar je een kinderfeest voor organiseert. Een feestje voor iemand die 5 wordt, zal er anders uitzien dan een kinderfeestje voor iemand die 9 wordt. Voor alle leeftijden staan op onze website veel leuke kinderfeestjes ideeën. Er zijn bijvoorbeeld activiteiten voor een spectaculair kinderfeestje of leuke spelletjes voor een kinderfeestje. Er zijn ook activiteiten waarbij de ouders mee kunnen doen. Hoe heerlijk het ook is om even te relaxen in de zon op het strand, het is ook erg leuk om samen met je kind spelletjes of leuke activiteiten te doen.

Creatieve kinderfeestjes Scheveningen

Er staan veel leuke kinderfeestjes ideeën op onze website, waaronder ook leuke creatieve kinderfeestjes voor een kinderfeest Scheveningen. Hiermee heb je echt een uniek kinderfeest. In Scheveningen is het natuurlijk leuk om een kinderfeestje op een strand te doen. Dit is een ideale plek voor een spectaculair kinderfeest. Als je graag een leuke en creatieve activiteit wilt organiseren voor je kind en zijn vrienden voor op het feestje, dan is een workshop zandsculpturen een erg leuke optie.

Je bent vast wel eens op een strand geweest waar kunstenaars van die mooie kunstwerken en sculpturen hadden gemaakt van alleen maar zand. Dit vond je sowieso prachtig en misschien was je kind ook erg onder de indruk. Dan is dat het teken dat een workshop zandsculpturen een leuke activiteit is voor een kinderfeest Scheveningen. Onder begeleiding van een leuke instructeur die zorgt dat alles veilig gebeurt kunnen de kinderen aan de slag met het maken van de mooiste zandkunstwerken. Ze kunnen samen of allemaal apart een mooie zandsculptuur maken door zand, water, een emmer en schepje te gebruiken.

Een andere leuk kinderfeestje idee is een workshop slippers pimpen. Als je een dochter hebt is dit sowieso een leuk idee. Dan kan zij met haar vriendinnen leren hoe ze het beste hun saaie slippers om kunnen toveren tot prachtige slippers met leuke versieringen erop. Ook leuk voor de moeder van het kind om mee te doen en dan is iedereen creatief bezig. Dat is nu eens een uniek kinderfeestje.

Sportieve kinderfeestjes Scheveningen

Ben je toch juist meer op zoek naar een sportief idee voor een kinderfeestje in plaats van een creatief kinderfeestje? Dan is de Robinson Crusoe experience een erg leuk spelletje voor een kinderfeestje. Ook dit spel is weer te doen op het strand van Scheveningen. Het is een stoere activiteit die het kinderfeestje spectaculair maakt. Het is leuk om te doen voor je kind met zijn vrienden omdat het echt een activiteit voor een groep is. Samen maak je een stoere en leuke vlag voor jullie team en ga je aan de slag met de spelletjes die perfect bij een kinderfeestje passen. Na een paar leuke spellen wordt er een winnaar gekozen.