Laagste prijsgarantie

Geld Terug Garantie

Gratis annuleren

images

Hulp nodig van een uitjemanager?

Uitjes
Filter op prijs
Vanaf €0p.pVanaf €100p.p
Filteren op tijdsduur
Tijdsduur
Tijdsduur

Onze Uitjes

SPORTIEVE UITJES
Vanaf €25 p.p

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport, en ook in Nederland wordt veel gesurfd. Onder andere in Scheveningen zult u vaak surfers zien. Lijkt het u leuk om te leren golfsurfen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het te leren! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor u? Golfsurfen is ontzettend leuk en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u op het strand instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met uw board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoudt: het is vallen en opstaan, net zolang tot u op uw board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les zal u al snel merken of golfsurfen uw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met uw surfplank!

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Boerenbeachgolf

Frederik: “Boerengolf op het strand was nog leuker dan ik had verwacht!”

Boerengolf, u heeft er vast wel eens over gehoord. Door een boerenland lopen met een ‘club’ (stok met een klomp) de bal in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ krijgen. Het is natuurlijk heel leuk om door een land tussen de koeien te lopen, maar hoe leuk is om dit spel op het strand te doen? Wij, van Kite-Extreme organiseren daarom Boerengolf op het strand! Op het strand zijn op zichzelf is al heerlijk, maar nog veel leuker met een gezellige activiteit. Wij zetten voor u verschillende holes uit, en geven u een uitleg hoe het spel gespeeld wordt. Uw doel is om in zo weinig mogelijk slagen alle holes af te lopen. Degene die met de minste slagen alle holes heeft gehaald wint een mooie beker, en natuurlijk eeuwige roem. Heeft u een verjaardag te vieren, of organiseert u het familie uitje dit jaar? Dan is dit uitje echt iets voor u! Boerengolf op het strand is de ideale activiteit voor jong en oud.

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

GPS dropping

Martin: “GPS dropping is een ontzettend leuk en avontuurlijk uitje!”

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is GPS-dropping echt iets voor u! Als u avontuurlijk bent ingesteld en van uitdaging houdt is dit een ideaal uitje. GPS-dropping is een leuke combinatie van wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens uw tocht krijgt u coordinaten en opdrachte mee. Dit doet u in teamverband, en u strijdt om een leuke beker!
Wat weet u over Scheveningen, wie maakt het meest creatieve filmpje? Er zullen allerlei leuke vragen en opdrachten voorbij komen.

Tijdens de start verzamelt u bij een Beachclub en staat er een instructeur op u te wachten. Deze instructeur zal u uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe lang u de tijd heeft voor de opdrachten. Tijdens uw tocht zal u allemaal leuke vragen moeten beantwoorden en moet u verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord en welk team is het meest creatief? Dat moet blijken tijdens deze leuke activiteit. Als u na ongeveer 2/3 uur bent uitgespeeld en alle teams terug zijn bij het startpunt zal er een prijsuitreiking volgen! Wie wint de beker?

10-15 Pers.
2-3 uur
Vanaf €39.50 p.p

Powerboat Scheveningen

Dennis: “Wat een kick! Ik zou het zo weer over doen!”

Op zoek naar een gaaf uitje in Scheveningen?

Powerboat Scheveningen biedt u een ervaring die u niet snel zal vergeten. Powerboat of ook wel Rib varen genoemd zal U een kick geven die u niet snel op een andere manier ervaart. Met 100 km per uur langs het strand van Scheveningen varen, dat is wat U gaat beleven op de Powerboat. In de tweede binnenhaven van Scheveningen ligt de Powerboat te wachten om bemand te worden. U trekt uw reddingsvest aan, stapt aan boord en vaart rustig de haven uit. Op het moment dat U de haven verlaat kan het gas open en zult U met ongekende snelheden over het water racen! De adrenaline die door uw lijf giert zult U nog lang na beleven. Na een half uur op zee zult U weer terug keren naar de haven. U zult nog lang na genieten van een geweldige ervaring!

5-30 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubbel voetbal bij Kite-Extreme? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar omver botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de winst, en dat klinkt natuurlijk alleen al mega leuk! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te laten regelen door ons.

8-50 Pers.
1 uur
Vanaf €12.50 p.p

Zeskamp

Koen: “De zeskamp is een ontzettend leuke teambuildings activiteit! Een echte aanrader op het strand!”

Zoekt u een competitieve teambuilding activiteit? Dan is een zeskamp het ideale uitje op het strand! In teamverband strijdt u voor een mooie beker. Zeskamp is een competitie waarin u actief bezig bent als team en waar u natuurlijk alles op alles zet om de prijs in de wacht te slepen. Tijdens de zeskamp draait alles om een goede samenwerking. U kunt de Zeskamp zelf helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Uit de lijst met spellen die u kunt spelen maakt u een keuze van 6 spellen.

Hoe leuk is het om aan teambuilding te doen, en tegelijk sportief bezig te zijn?! De zeskamp is dan het ideale uitje op het strand. Wij van Kite-Extreme bieden u een gezellige en sportieve dag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u weten hoe wij omgaan met een slecht weer scenario? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €12.50 p.p

Robinson Crusoe Experience

Marinke: “Robinson Crusoe is een super leuke en uitdagende activiteit. Leuke begeleiding en een dag vol plezier!”

Robinson Crusoe events, de uitdagende dag op het strand! Tijdens deze events waant u zich op een plek waar leven en overleven centraal staan. Tijdens deze activiteiten zal u beleven dat het draait om teambuilding, overlevingsdrang en survival. De spellen die u in teamverband speelt zijn allemaal geselecteerd om de teamspirit omhoog te halen en zo goed mogelijk samen te werken.

Programma:

U begint als team met het maken van een teamvlag. Deze vlag kan bonuspunten opleveren, dus maak er vooral iets moois van. Na het maken van de teamvlag worden de teams verdeeld en beginnen de spellen en verschillende uitdagingen. In totaal gaat het om 6 spellen/uitdagingen waar in u strijdt om een prijs. Wordt u de winnaar van deze uitdagende events?

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €15 p.p

Powerkiten/Vliegeren

Judith: “Wat een gave uitdaging! Zeker een aanrader!”

Powerkiten op het strand van Scheveningen!
Samen met uw vrienden, collega’s of familie een heerlijke dag op het strand doorbrengen en lekker actief bezig zijn? Dan is Powerkiten een hele gave uitdaging! Wij van Kite-Extreme bieden u de ideale stranddag. Het strand van Scheveningen biedt veel ruimte voor activiteiten, en met Powerkiten kunt u deze ruimte heel goed benutten.

Met veel, maar ook met minder wind is het mogelijk om te Powerkiten. De maten van onze Kites lopen uiteen van 1.20 meter tot 4 meter. Hoe groter de Kite, hoe meer power hij geeft. Wilt u wat meer ontspannen kiten, pak dan een kleinere kite. Voor de mensen die graag wat meer uitdaging willen zijn er grotere kites en kunt u flink aan het werk. Onze instructeurs zijn ervaren in wat ze doen, en bieden uitgebreide begeleiding. Zo leren zij u de fijne kneepjes en uitdaging die bij het Powerkiten hoort.

2-50 Pers.
1.5-2 uur
Vanaf €20 p.p

Blowkarten

Kom je gezellig Blokarten bij Kite-Extreme? Blowkarten word ook wel strandzeilen genoemd. Je scheurt namelijk over het strand langs de kust. Het staat ook wel bekend als een spectaculaire activiteit die je eenvoudig kunt leren. Je ligt in een speciale kar en deze wordt door de wind aangedreven. Let hierbij goed op want het voorste wiel is om mee te sturen en de twee achterste wielen zorgen voor de stabiliteit in bochten. Je bestuurt de blokart met één hand en met de andere hand kun je met een touw het zeil aantrekken en bewegen. Hiermee kan je ook de snelheid regelen. Het is super leuk om te doen en je moet het echt eens in je leven geprobeerd hebben. Daarom is dit ook het juiste moment om er werk van te maken zodat jij kunt ervaren wat Blokarten is bij Kite-Extreme!

6-25 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

BeachVolleybal

Jaleesa: “Wat een gaaf beachvolleybal toernooi hebben wij gehad! Hele fijne organisatie en leuk personeel!”

Een beachvolleybal toernooi op het strand, dat is gaaf! Wie heeft er nou geen zin om heerlijk op blote voeten in het zand, aan de Noordzee een lekker potje te gaan volleyballen?! Nederland is een volleybal land, dat blijkt wel uit de prestaties van de mannen en vrouwen, zowel indoor als op het strand. Kite-Extreme biedt u en uw vrienden/vriendinnen, familie en collega’s de mogelijkheid om een beachvolleybal toernooi te houden.

Beachvolleybal wordt gespeeld in 2 teams tegen elkaar. De bedoeling is dat u als team (3 keer) naar elkaar overspeeld en de bal bij de tegenstander binnen de lijnen op de grond krijgt. Zo scoort u de punten, en sleept u misschien de set wel in de wacht. Als u met meerdere teams bent is het natuurlijk ook heel leuk om in toernooi vorm te spelen. In toernooi vorm kunt speelt u tegen meerdere teams, en zou u eventueel ook een knock out fase kunnen invoeren. U speelt natuurlijk om een beker in de wacht te slepen, en met fanatisme en strijdt, en natuurlijk heel veel gezelligheid probeert u te winnen.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Beachtennis

Marielle: “Ik had niet verwacht dat ik Beachtennis in competitie verband zo leuk zou vinden!”

Beachtennis! U heeft het vast zelf wel eens gespeeld in uw tuin of op het strand. Tegenover elkaar staan met een racket, en de bal zo vaak mogelijk naar elkaar overspelen. Het is ook mogelijk om Beachtennis in competitieverband te spelen, en wij kunnen u daarbij helpen. Beachtennis wordt wereldwijd gespeeld, en met name in Brazilië is de sport mateloos populair. Ook in Nederland wordt er Beachtennis gespeeld, en wordt het steeds populairder.

Beachtennis wordt gespeeld op een veld 8 bij 16 meter en het net wordt op een hoogte van 1.70 meter gespannen. De bal, die iets kleiner is dan een tennisbal mag niet stuiteren. Verder is de puntentelling nagenoeg hetzelfde als bij het gewone tennis. Bij een winnend punt krijgt u 15 punten. Bij 40/40 is het niet zoals bij het gewone tennis een klassieke deuce waarbij er twee gewonnen punten gescoord moeten worden, maar wordt er direct een winnend punt gespeeld. Bent u klaar om de nieuwe kampioen te worden?

8-50 Pers.
2 uur
WORKSHOPS
Vanaf €15 p.p

Pubquiz

Anja: “Wat een geweldige pubquiz! Top georganiseerd en een hele leuke quizmaster!”

Een pubquiz is altijd een leuke beleving en helemaal op een locatie naar uw keuze!

De pubquiz die wij organiseren wordt gehost door een professionele presentator die u een fantastische tijd bezorgd.

Tijdens de quiz komen allerlei verschillende vragen voorbij over thema’s zoals:

sport, muziek, algemene kennis en nog veel meer.

De quiz bestaat uit verschillende rondes. Zo is er een ronde met meerkeuze vragen, open vragen, mini games, een grote muziek ronde en media fragmenten.

Uiteraard is het leuk om een pubquiz op een geschikte locatie te houden. Wij werken samen met veel horecagelegenheden aan het strand, die de ideale locatie vormen voor een geweldige pubquiz, en dat alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Ook is het mogelijk om de pubquiz naar u te laten komen! Lijkt het u leuk om ons bij u op locatie te laten komen, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of uw favoriete horecagelegenheid, dan kunnen wij uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden.

2-5000 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop slippers pimpen

Bente: “Slippers pimpen is een ontzettend gezellige workshop om bij een Beachclub te doen.”

Een gezellige en leuke workshop speciaal voor meiden!

Slippers pimpen is de gezellige en creatieve workshop voor vrouwen! Slippers pimpen is ideaal als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest. Komende zomer kunt u zich onderscheiden van de rest, met uw fantastisch gepimpte slippers! U heeft slippers waar menig vrouw jaloers op zal zijn.

Tijdens de workshop wordt u ontvangen door een gezellige instructeur die jullie zal uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Om uw slippers zo mooi mogelijk te maken gaat u aan het werk met kralen, glitters, bedeltjes, parels en lintjes.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren slippers. Gezellig met z’n allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!

Wilt u er met z’n allen een gezellig uitje van maken? ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het pimpen van slippers is voor vrouwen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan u het grootste plezier beleeft.

2-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport, en ook in Nederland wordt veel gesurfd. Onder andere in Scheveningen zult u vaak surfers zien. Lijkt het u leuk om te leren golfsurfen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het te leren! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor u? Golfsurfen is ontzettend leuk en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u op het strand instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met uw board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoudt: het is vallen en opstaan, net zolang tot u op uw board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les zal u al snel merken of golfsurfen uw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met uw surfplank!

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Boerenbeachgolf

Frederik: “Boerengolf op het strand was nog leuker dan ik had verwacht!”

Boerengolf, u heeft er vast wel eens over gehoord. Door een boerenland lopen met een ‘club’ (stok met een klomp) de bal in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ krijgen. Het is natuurlijk heel leuk om door een land tussen de koeien te lopen, maar hoe leuk is om dit spel op het strand te doen? Wij, van Kite-Extreme organiseren daarom Boerengolf op het strand! Op het strand zijn op zichzelf is al heerlijk, maar nog veel leuker met een gezellige activiteit. Wij zetten voor u verschillende holes uit, en geven u een uitleg hoe het spel gespeeld wordt. Uw doel is om in zo weinig mogelijk slagen alle holes af te lopen. Degene die met de minste slagen alle holes heeft gehaald wint een mooie beker, en natuurlijk eeuwige roem. Heeft u een verjaardag te vieren, of organiseert u het familie uitje dit jaar? Dan is dit uitje echt iets voor u! Boerengolf op het strand is de ideale activiteit voor jong en oud.

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

GPS dropping

Martin: “GPS dropping is een ontzettend leuk en avontuurlijk uitje!”

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is GPS-dropping echt iets voor u! Als u avontuurlijk bent ingesteld en van uitdaging houdt is dit een ideaal uitje. GPS-dropping is een leuke combinatie van wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens uw tocht krijgt u coordinaten en opdrachte mee. Dit doet u in teamverband, en u strijdt om een leuke beker!
Wat weet u over Scheveningen, wie maakt het meest creatieve filmpje? Er zullen allerlei leuke vragen en opdrachten voorbij komen.

Tijdens de start verzamelt u bij een Beachclub en staat er een instructeur op u te wachten. Deze instructeur zal u uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe lang u de tijd heeft voor de opdrachten. Tijdens uw tocht zal u allemaal leuke vragen moeten beantwoorden en moet u verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord en welk team is het meest creatief? Dat moet blijken tijdens deze leuke activiteit. Als u na ongeveer 2/3 uur bent uitgespeeld en alle teams terug zijn bij het startpunt zal er een prijsuitreiking volgen! Wie wint de beker?

10-15 Pers.
2-3 uur
Vanaf €10 p.p

Workshop Zandsculpturen

Elise: “De workshop zandsculpturen maken is ontzettend leuk! Ik had niet verwacht dat ik zo creatief was.”

Bent u op zoek naar een creatieve activiteit? Dan is de workshop zandsculpturen maken op het strand misschien wel iets voor u! Laat uw creativiteit er op los en laat uw handen het werk doen tijdens deze leuke workshop. U bent vast wel eens op een strand geweest waar door kunstenaars grote zandsculpturen gemaakt worden. Dit zijn vaak adembenemende beelden die helemaal met de hand gemaakt worden. Hoe leuk is het dan om zelf aan de slag te gaan met zand en uw eigen kunstwerk te maken?! Dat het leuk is verzekeren wij u!

Hoe gaat het zandsculpturen maken in zijn werk? We starten met het klaar maken van het zand. Het zand en water zijn de belangrijkste ingrediënten. U begint met het mengen van het water en het zand en stampt het samen tot u een stevige substantie hebt. Daarna gaat u natuurlijk als team bedenken wat u wilt gaan maken. Laat als team uw inspiratie er op los, dan zijn er heel veel mogelijkheden en ideeën te bedenken. Maak een plan van aanpak en verdeel de taken over uw team, dan kunt u samen aan het werk om een mooi kunstwerk te maken.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €39.50 p.p

Powerboat Scheveningen

Dennis: “Wat een kick! Ik zou het zo weer over doen!”

Op zoek naar een gaaf uitje in Scheveningen?

Powerboat Scheveningen biedt u een ervaring die u niet snel zal vergeten. Powerboat of ook wel Rib varen genoemd zal U een kick geven die u niet snel op een andere manier ervaart. Met 100 km per uur langs het strand van Scheveningen varen, dat is wat U gaat beleven op de Powerboat. In de tweede binnenhaven van Scheveningen ligt de Powerboat te wachten om bemand te worden. U trekt uw reddingsvest aan, stapt aan boord en vaart rustig de haven uit. Op het moment dat U de haven verlaat kan het gas open en zult U met ongekende snelheden over het water racen! De adrenaline die door uw lijf giert zult U nog lang na beleven. Na een half uur op zee zult U weer terug keren naar de haven. U zult nog lang na genieten van een geweldige ervaring!

5-30 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubbel voetbal bij Kite-Extreme? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar omver botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de winst, en dat klinkt natuurlijk alleen al mega leuk! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te laten regelen door ons.

8-50 Pers.
1 uur
Vanaf €12.50 p.p

Zeskamp

Koen: “De zeskamp is een ontzettend leuke teambuildings activiteit! Een echte aanrader op het strand!”

Zoekt u een competitieve teambuilding activiteit? Dan is een zeskamp het ideale uitje op het strand! In teamverband strijdt u voor een mooie beker. Zeskamp is een competitie waarin u actief bezig bent als team en waar u natuurlijk alles op alles zet om de prijs in de wacht te slepen. Tijdens de zeskamp draait alles om een goede samenwerking. U kunt de Zeskamp zelf helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Uit de lijst met spellen die u kunt spelen maakt u een keuze van 6 spellen.

Hoe leuk is het om aan teambuilding te doen, en tegelijk sportief bezig te zijn?! De zeskamp is dan het ideale uitje op het strand. Wij van Kite-Extreme bieden u een gezellige en sportieve dag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u weten hoe wij omgaan met een slecht weer scenario? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €12.50 p.p

Robinson Crusoe Experience

Marinke: “Robinson Crusoe is een super leuke en uitdagende activiteit. Leuke begeleiding en een dag vol plezier!”

Robinson Crusoe events, de uitdagende dag op het strand! Tijdens deze events waant u zich op een plek waar leven en overleven centraal staan. Tijdens deze activiteiten zal u beleven dat het draait om teambuilding, overlevingsdrang en survival. De spellen die u in teamverband speelt zijn allemaal geselecteerd om de teamspirit omhoog te halen en zo goed mogelijk samen te werken.

Programma:

U begint als team met het maken van een teamvlag. Deze vlag kan bonuspunten opleveren, dus maak er vooral iets moois van. Na het maken van de teamvlag worden de teams verdeeld en beginnen de spellen en verschillende uitdagingen. In totaal gaat het om 6 spellen/uitdagingen waar in u strijdt om een prijs. Wordt u de winnaar van deze uitdagende events?

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €15 p.p

Powerkiten/Vliegeren

Judith: “Wat een gave uitdaging! Zeker een aanrader!”

Powerkiten op het strand van Scheveningen!
Samen met uw vrienden, collega’s of familie een heerlijke dag op het strand doorbrengen en lekker actief bezig zijn? Dan is Powerkiten een hele gave uitdaging! Wij van Kite-Extreme bieden u de ideale stranddag. Het strand van Scheveningen biedt veel ruimte voor activiteiten, en met Powerkiten kunt u deze ruimte heel goed benutten.

Met veel, maar ook met minder wind is het mogelijk om te Powerkiten. De maten van onze Kites lopen uiteen van 1.20 meter tot 4 meter. Hoe groter de Kite, hoe meer power hij geeft. Wilt u wat meer ontspannen kiten, pak dan een kleinere kite. Voor de mensen die graag wat meer uitdaging willen zijn er grotere kites en kunt u flink aan het werk. Onze instructeurs zijn ervaren in wat ze doen, en bieden uitgebreide begeleiding. Zo leren zij u de fijne kneepjes en uitdaging die bij het Powerkiten hoort.

2-50 Pers.
1.5-2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop Cocktail Shaken

Zin in een leuke workshop? Je zou dan eens kunnen denken aan de workshop Cocktail Shaken van Kite-Extreme. Je leert hier zelf de fijne kneepjes van het vak dus je leert de diverse technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Maar daar blijft het niet bij, want je leert hier ook alles over de versiering, oftewel ‘de looks’ van de cocktail, voor ieder drankje uniek en belangrijk. Dat wordt nog eens een heerlijke middag of avond en dan ga je natuurlijk ook proeven wat je hebt gemaakt. Heb jij er ook al zin in? Regel het dan snel bij ons van Kite-Extreme want wij staan voor je klaar om er een top workshop van te maken die je niet snel gaat vergeten!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €20 p.p

Blowkarten

Kom je gezellig Blokarten bij Kite-Extreme? Blowkarten word ook wel strandzeilen genoemd. Je scheurt namelijk over het strand langs de kust. Het staat ook wel bekend als een spectaculaire activiteit die je eenvoudig kunt leren. Je ligt in een speciale kar en deze wordt door de wind aangedreven. Let hierbij goed op want het voorste wiel is om mee te sturen en de twee achterste wielen zorgen voor de stabiliteit in bochten. Je bestuurt de blokart met één hand en met de andere hand kun je met een touw het zeil aantrekken en bewegen. Hiermee kan je ook de snelheid regelen. Het is super leuk om te doen en je moet het echt eens in je leven geprobeerd hebben. Daarom is dit ook het juiste moment om er werk van te maken zodat jij kunt ervaren wat Blokarten is bij Kite-Extreme!

6-25 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

BeachVolleybal

Jaleesa: “Wat een gaaf beachvolleybal toernooi hebben wij gehad! Hele fijne organisatie en leuk personeel!”

Een beachvolleybal toernooi op het strand, dat is gaaf! Wie heeft er nou geen zin om heerlijk op blote voeten in het zand, aan de Noordzee een lekker potje te gaan volleyballen?! Nederland is een volleybal land, dat blijkt wel uit de prestaties van de mannen en vrouwen, zowel indoor als op het strand. Kite-Extreme biedt u en uw vrienden/vriendinnen, familie en collega’s de mogelijkheid om een beachvolleybal toernooi te houden.

Beachvolleybal wordt gespeeld in 2 teams tegen elkaar. De bedoeling is dat u als team (3 keer) naar elkaar overspeeld en de bal bij de tegenstander binnen de lijnen op de grond krijgt. Zo scoort u de punten, en sleept u misschien de set wel in de wacht. Als u met meerdere teams bent is het natuurlijk ook heel leuk om in toernooi vorm te spelen. In toernooi vorm kunt speelt u tegen meerdere teams, en zou u eventueel ook een knock out fase kunnen invoeren. U speelt natuurlijk om een beker in de wacht te slepen, en met fanatisme en strijdt, en natuurlijk heel veel gezelligheid probeert u te winnen.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Beachtennis

Marielle: “Ik had niet verwacht dat ik Beachtennis in competitie verband zo leuk zou vinden!”

Beachtennis! U heeft het vast zelf wel eens gespeeld in uw tuin of op het strand. Tegenover elkaar staan met een racket, en de bal zo vaak mogelijk naar elkaar overspelen. Het is ook mogelijk om Beachtennis in competitieverband te spelen, en wij kunnen u daarbij helpen. Beachtennis wordt wereldwijd gespeeld, en met name in Brazilië is de sport mateloos populair. Ook in Nederland wordt er Beachtennis gespeeld, en wordt het steeds populairder.

Beachtennis wordt gespeeld op een veld 8 bij 16 meter en het net wordt op een hoogte van 1.70 meter gespannen. De bal, die iets kleiner is dan een tennisbal mag niet stuiteren. Verder is de puntentelling nagenoeg hetzelfde als bij het gewone tennis. Bij een winnend punt krijgt u 15 punten. Bij 40/40 is het niet zoals bij het gewone tennis een klassieke deuce waarbij er twee gewonnen punten gescoord moeten worden, maar wordt er direct een winnend punt gespeeld. Bent u klaar om de nieuwe kampioen te worden?

8-50 Pers.
2 uur
TOCHTEN
Vanaf €15 p.p

Pubquiz

Anja: “Wat een geweldige pubquiz! Top georganiseerd en een hele leuke quizmaster!”

Een pubquiz is altijd een leuke beleving en helemaal op een locatie naar uw keuze!

De pubquiz die wij organiseren wordt gehost door een professionele presentator die u een fantastische tijd bezorgd.

Tijdens de quiz komen allerlei verschillende vragen voorbij over thema’s zoals:

sport, muziek, algemene kennis en nog veel meer.

De quiz bestaat uit verschillende rondes. Zo is er een ronde met meerkeuze vragen, open vragen, mini games, een grote muziek ronde en media fragmenten.

Uiteraard is het leuk om een pubquiz op een geschikte locatie te houden. Wij werken samen met veel horecagelegenheden aan het strand, die de ideale locatie vormen voor een geweldige pubquiz, en dat alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Ook is het mogelijk om de pubquiz naar u te laten komen! Lijkt het u leuk om ons bij u op locatie te laten komen, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of uw favoriete horecagelegenheid, dan kunnen wij uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden.

2-5000 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop slippers pimpen

Bente: “Slippers pimpen is een ontzettend gezellige workshop om bij een Beachclub te doen.”

Een gezellige en leuke workshop speciaal voor meiden!

Slippers pimpen is de gezellige en creatieve workshop voor vrouwen! Slippers pimpen is ideaal als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest. Komende zomer kunt u zich onderscheiden van de rest, met uw fantastisch gepimpte slippers! U heeft slippers waar menig vrouw jaloers op zal zijn.

Tijdens de workshop wordt u ontvangen door een gezellige instructeur die jullie zal uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Om uw slippers zo mooi mogelijk te maken gaat u aan het werk met kralen, glitters, bedeltjes, parels en lintjes.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren slippers. Gezellig met z’n allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!

Wilt u er met z’n allen een gezellig uitje van maken? ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het pimpen van slippers is voor vrouwen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan u het grootste plezier beleeft.

2-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport, en ook in Nederland wordt veel gesurfd. Onder andere in Scheveningen zult u vaak surfers zien. Lijkt het u leuk om te leren golfsurfen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het te leren! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor u? Golfsurfen is ontzettend leuk en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u op het strand instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met uw board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoudt: het is vallen en opstaan, net zolang tot u op uw board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les zal u al snel merken of golfsurfen uw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met uw surfplank!

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Boerenbeachgolf

Frederik: “Boerengolf op het strand was nog leuker dan ik had verwacht!”

Boerengolf, u heeft er vast wel eens over gehoord. Door een boerenland lopen met een ‘club’ (stok met een klomp) de bal in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ krijgen. Het is natuurlijk heel leuk om door een land tussen de koeien te lopen, maar hoe leuk is om dit spel op het strand te doen? Wij, van Kite-Extreme organiseren daarom Boerengolf op het strand! Op het strand zijn op zichzelf is al heerlijk, maar nog veel leuker met een gezellige activiteit. Wij zetten voor u verschillende holes uit, en geven u een uitleg hoe het spel gespeeld wordt. Uw doel is om in zo weinig mogelijk slagen alle holes af te lopen. Degene die met de minste slagen alle holes heeft gehaald wint een mooie beker, en natuurlijk eeuwige roem. Heeft u een verjaardag te vieren, of organiseert u het familie uitje dit jaar? Dan is dit uitje echt iets voor u! Boerengolf op het strand is de ideale activiteit voor jong en oud.

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

GPS dropping

Martin: “GPS dropping is een ontzettend leuk en avontuurlijk uitje!”

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is GPS-dropping echt iets voor u! Als u avontuurlijk bent ingesteld en van uitdaging houdt is dit een ideaal uitje. GPS-dropping is een leuke combinatie van wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens uw tocht krijgt u coordinaten en opdrachte mee. Dit doet u in teamverband, en u strijdt om een leuke beker!
Wat weet u over Scheveningen, wie maakt het meest creatieve filmpje? Er zullen allerlei leuke vragen en opdrachten voorbij komen.

Tijdens de start verzamelt u bij een Beachclub en staat er een instructeur op u te wachten. Deze instructeur zal u uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe lang u de tijd heeft voor de opdrachten. Tijdens uw tocht zal u allemaal leuke vragen moeten beantwoorden en moet u verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord en welk team is het meest creatief? Dat moet blijken tijdens deze leuke activiteit. Als u na ongeveer 2/3 uur bent uitgespeeld en alle teams terug zijn bij het startpunt zal er een prijsuitreiking volgen! Wie wint de beker?

10-15 Pers.
2-3 uur
Vanaf €39.50 p.p

Powerboat Scheveningen

Dennis: “Wat een kick! Ik zou het zo weer over doen!”

Op zoek naar een gaaf uitje in Scheveningen?

Powerboat Scheveningen biedt u een ervaring die u niet snel zal vergeten. Powerboat of ook wel Rib varen genoemd zal U een kick geven die u niet snel op een andere manier ervaart. Met 100 km per uur langs het strand van Scheveningen varen, dat is wat U gaat beleven op de Powerboat. In de tweede binnenhaven van Scheveningen ligt de Powerboat te wachten om bemand te worden. U trekt uw reddingsvest aan, stapt aan boord en vaart rustig de haven uit. Op het moment dat U de haven verlaat kan het gas open en zult U met ongekende snelheden over het water racen! De adrenaline die door uw lijf giert zult U nog lang na beleven. Na een half uur op zee zult U weer terug keren naar de haven. U zult nog lang na genieten van een geweldige ervaring!

5-30 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubbel voetbal bij Kite-Extreme? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar omver botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de winst, en dat klinkt natuurlijk alleen al mega leuk! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te laten regelen door ons.

8-50 Pers.
1 uur
Vanaf €12.50 p.p

Zeskamp

Koen: “De zeskamp is een ontzettend leuke teambuildings activiteit! Een echte aanrader op het strand!”

Zoekt u een competitieve teambuilding activiteit? Dan is een zeskamp het ideale uitje op het strand! In teamverband strijdt u voor een mooie beker. Zeskamp is een competitie waarin u actief bezig bent als team en waar u natuurlijk alles op alles zet om de prijs in de wacht te slepen. Tijdens de zeskamp draait alles om een goede samenwerking. U kunt de Zeskamp zelf helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Uit de lijst met spellen die u kunt spelen maakt u een keuze van 6 spellen.

Hoe leuk is het om aan teambuilding te doen, en tegelijk sportief bezig te zijn?! De zeskamp is dan het ideale uitje op het strand. Wij van Kite-Extreme bieden u een gezellige en sportieve dag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u weten hoe wij omgaan met een slecht weer scenario? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €12.50 p.p

Robinson Crusoe Experience

Marinke: “Robinson Crusoe is een super leuke en uitdagende activiteit. Leuke begeleiding en een dag vol plezier!”

Robinson Crusoe events, de uitdagende dag op het strand! Tijdens deze events waant u zich op een plek waar leven en overleven centraal staan. Tijdens deze activiteiten zal u beleven dat het draait om teambuilding, overlevingsdrang en survival. De spellen die u in teamverband speelt zijn allemaal geselecteerd om de teamspirit omhoog te halen en zo goed mogelijk samen te werken.

Programma:

U begint als team met het maken van een teamvlag. Deze vlag kan bonuspunten opleveren, dus maak er vooral iets moois van. Na het maken van de teamvlag worden de teams verdeeld en beginnen de spellen en verschillende uitdagingen. In totaal gaat het om 6 spellen/uitdagingen waar in u strijdt om een prijs. Wordt u de winnaar van deze uitdagende events?

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €15 p.p

Powerkiten/Vliegeren

Judith: “Wat een gave uitdaging! Zeker een aanrader!”

Powerkiten op het strand van Scheveningen!
Samen met uw vrienden, collega’s of familie een heerlijke dag op het strand doorbrengen en lekker actief bezig zijn? Dan is Powerkiten een hele gave uitdaging! Wij van Kite-Extreme bieden u de ideale stranddag. Het strand van Scheveningen biedt veel ruimte voor activiteiten, en met Powerkiten kunt u deze ruimte heel goed benutten.

Met veel, maar ook met minder wind is het mogelijk om te Powerkiten. De maten van onze Kites lopen uiteen van 1.20 meter tot 4 meter. Hoe groter de Kite, hoe meer power hij geeft. Wilt u wat meer ontspannen kiten, pak dan een kleinere kite. Voor de mensen die graag wat meer uitdaging willen zijn er grotere kites en kunt u flink aan het werk. Onze instructeurs zijn ervaren in wat ze doen, en bieden uitgebreide begeleiding. Zo leren zij u de fijne kneepjes en uitdaging die bij het Powerkiten hoort.

2-50 Pers.
1.5-2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop Cocktail Shaken

Zin in een leuke workshop? Je zou dan eens kunnen denken aan de workshop Cocktail Shaken van Kite-Extreme. Je leert hier zelf de fijne kneepjes van het vak dus je leert de diverse technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Maar daar blijft het niet bij, want je leert hier ook alles over de versiering, oftewel ‘de looks’ van de cocktail, voor ieder drankje uniek en belangrijk. Dat wordt nog eens een heerlijke middag of avond en dan ga je natuurlijk ook proeven wat je hebt gemaakt. Heb jij er ook al zin in? Regel het dan snel bij ons van Kite-Extreme want wij staan voor je klaar om er een top workshop van te maken die je niet snel gaat vergeten!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €20 p.p

Blowkarten

Kom je gezellig Blokarten bij Kite-Extreme? Blowkarten word ook wel strandzeilen genoemd. Je scheurt namelijk over het strand langs de kust. Het staat ook wel bekend als een spectaculaire activiteit die je eenvoudig kunt leren. Je ligt in een speciale kar en deze wordt door de wind aangedreven. Let hierbij goed op want het voorste wiel is om mee te sturen en de twee achterste wielen zorgen voor de stabiliteit in bochten. Je bestuurt de blokart met één hand en met de andere hand kun je met een touw het zeil aantrekken en bewegen. Hiermee kan je ook de snelheid regelen. Het is super leuk om te doen en je moet het echt eens in je leven geprobeerd hebben. Daarom is dit ook het juiste moment om er werk van te maken zodat jij kunt ervaren wat Blokarten is bij Kite-Extreme!

6-25 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

BeachVolleybal

Jaleesa: “Wat een gaaf beachvolleybal toernooi hebben wij gehad! Hele fijne organisatie en leuk personeel!”

Een beachvolleybal toernooi op het strand, dat is gaaf! Wie heeft er nou geen zin om heerlijk op blote voeten in het zand, aan de Noordzee een lekker potje te gaan volleyballen?! Nederland is een volleybal land, dat blijkt wel uit de prestaties van de mannen en vrouwen, zowel indoor als op het strand. Kite-Extreme biedt u en uw vrienden/vriendinnen, familie en collega’s de mogelijkheid om een beachvolleybal toernooi te houden.

Beachvolleybal wordt gespeeld in 2 teams tegen elkaar. De bedoeling is dat u als team (3 keer) naar elkaar overspeeld en de bal bij de tegenstander binnen de lijnen op de grond krijgt. Zo scoort u de punten, en sleept u misschien de set wel in de wacht. Als u met meerdere teams bent is het natuurlijk ook heel leuk om in toernooi vorm te spelen. In toernooi vorm kunt speelt u tegen meerdere teams, en zou u eventueel ook een knock out fase kunnen invoeren. U speelt natuurlijk om een beker in de wacht te slepen, en met fanatisme en strijdt, en natuurlijk heel veel gezelligheid probeert u te winnen.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Beachtennis

Marielle: “Ik had niet verwacht dat ik Beachtennis in competitie verband zo leuk zou vinden!”

Beachtennis! U heeft het vast zelf wel eens gespeeld in uw tuin of op het strand. Tegenover elkaar staan met een racket, en de bal zo vaak mogelijk naar elkaar overspelen. Het is ook mogelijk om Beachtennis in competitieverband te spelen, en wij kunnen u daarbij helpen. Beachtennis wordt wereldwijd gespeeld, en met name in Brazilië is de sport mateloos populair. Ook in Nederland wordt er Beachtennis gespeeld, en wordt het steeds populairder.

Beachtennis wordt gespeeld op een veld 8 bij 16 meter en het net wordt op een hoogte van 1.70 meter gespannen. De bal, die iets kleiner is dan een tennisbal mag niet stuiteren. Verder is de puntentelling nagenoeg hetzelfde als bij het gewone tennis. Bij een winnend punt krijgt u 15 punten. Bij 40/40 is het niet zoals bij het gewone tennis een klassieke deuce waarbij er twee gewonnen punten gescoord moeten worden, maar wordt er direct een winnend punt gespeeld. Bent u klaar om de nieuwe kampioen te worden?

8-50 Pers.
2 uur
GROEPEN
Vanaf €15 p.p

Pubquiz

Anja: “Wat een geweldige pubquiz! Top georganiseerd en een hele leuke quizmaster!”

Een pubquiz is altijd een leuke beleving en helemaal op een locatie naar uw keuze!

De pubquiz die wij organiseren wordt gehost door een professionele presentator die u een fantastische tijd bezorgd.

Tijdens de quiz komen allerlei verschillende vragen voorbij over thema’s zoals:

sport, muziek, algemene kennis en nog veel meer.

De quiz bestaat uit verschillende rondes. Zo is er een ronde met meerkeuze vragen, open vragen, mini games, een grote muziek ronde en media fragmenten.

Uiteraard is het leuk om een pubquiz op een geschikte locatie te houden. Wij werken samen met veel horecagelegenheden aan het strand, die de ideale locatie vormen voor een geweldige pubquiz, en dat alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Ook is het mogelijk om de pubquiz naar u te laten komen! Lijkt het u leuk om ons bij u op locatie te laten komen, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of uw favoriete horecagelegenheid, dan kunnen wij uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden.

2-5000 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop slippers pimpen

Bente: “Slippers pimpen is een ontzettend gezellige workshop om bij een Beachclub te doen.”

Een gezellige en leuke workshop speciaal voor meiden!

Slippers pimpen is de gezellige en creatieve workshop voor vrouwen! Slippers pimpen is ideaal als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest. Komende zomer kunt u zich onderscheiden van de rest, met uw fantastisch gepimpte slippers! U heeft slippers waar menig vrouw jaloers op zal zijn.

Tijdens de workshop wordt u ontvangen door een gezellige instructeur die jullie zal uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Om uw slippers zo mooi mogelijk te maken gaat u aan het werk met kralen, glitters, bedeltjes, parels en lintjes.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren slippers. Gezellig met z’n allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!

Wilt u er met z’n allen een gezellig uitje van maken? ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het pimpen van slippers is voor vrouwen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan u het grootste plezier beleeft.

2-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport, en ook in Nederland wordt veel gesurfd. Onder andere in Scheveningen zult u vaak surfers zien. Lijkt het u leuk om te leren golfsurfen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het te leren! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor u? Golfsurfen is ontzettend leuk en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u op het strand instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met uw board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoudt: het is vallen en opstaan, net zolang tot u op uw board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les zal u al snel merken of golfsurfen uw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met uw surfplank!

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Boerenbeachgolf

Frederik: “Boerengolf op het strand was nog leuker dan ik had verwacht!”

Boerengolf, u heeft er vast wel eens over gehoord. Door een boerenland lopen met een ‘club’ (stok met een klomp) de bal in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ krijgen. Het is natuurlijk heel leuk om door een land tussen de koeien te lopen, maar hoe leuk is om dit spel op het strand te doen? Wij, van Kite-Extreme organiseren daarom Boerengolf op het strand! Op het strand zijn op zichzelf is al heerlijk, maar nog veel leuker met een gezellige activiteit. Wij zetten voor u verschillende holes uit, en geven u een uitleg hoe het spel gespeeld wordt. Uw doel is om in zo weinig mogelijk slagen alle holes af te lopen. Degene die met de minste slagen alle holes heeft gehaald wint een mooie beker, en natuurlijk eeuwige roem. Heeft u een verjaardag te vieren, of organiseert u het familie uitje dit jaar? Dan is dit uitje echt iets voor u! Boerengolf op het strand is de ideale activiteit voor jong en oud.

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

GPS dropping

Martin: “GPS dropping is een ontzettend leuk en avontuurlijk uitje!”

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is GPS-dropping echt iets voor u! Als u avontuurlijk bent ingesteld en van uitdaging houdt is dit een ideaal uitje. GPS-dropping is een leuke combinatie van wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens uw tocht krijgt u coordinaten en opdrachte mee. Dit doet u in teamverband, en u strijdt om een leuke beker!
Wat weet u over Scheveningen, wie maakt het meest creatieve filmpje? Er zullen allerlei leuke vragen en opdrachten voorbij komen.

Tijdens de start verzamelt u bij een Beachclub en staat er een instructeur op u te wachten. Deze instructeur zal u uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe lang u de tijd heeft voor de opdrachten. Tijdens uw tocht zal u allemaal leuke vragen moeten beantwoorden en moet u verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord en welk team is het meest creatief? Dat moet blijken tijdens deze leuke activiteit. Als u na ongeveer 2/3 uur bent uitgespeeld en alle teams terug zijn bij het startpunt zal er een prijsuitreiking volgen! Wie wint de beker?

10-15 Pers.
2-3 uur
Vanaf €10 p.p

Workshop Zandsculpturen

Elise: “De workshop zandsculpturen maken is ontzettend leuk! Ik had niet verwacht dat ik zo creatief was.”

Bent u op zoek naar een creatieve activiteit? Dan is de workshop zandsculpturen maken op het strand misschien wel iets voor u! Laat uw creativiteit er op los en laat uw handen het werk doen tijdens deze leuke workshop. U bent vast wel eens op een strand geweest waar door kunstenaars grote zandsculpturen gemaakt worden. Dit zijn vaak adembenemende beelden die helemaal met de hand gemaakt worden. Hoe leuk is het dan om zelf aan de slag te gaan met zand en uw eigen kunstwerk te maken?! Dat het leuk is verzekeren wij u!

Hoe gaat het zandsculpturen maken in zijn werk? We starten met het klaar maken van het zand. Het zand en water zijn de belangrijkste ingrediënten. U begint met het mengen van het water en het zand en stampt het samen tot u een stevige substantie hebt. Daarna gaat u natuurlijk als team bedenken wat u wilt gaan maken. Laat als team uw inspiratie er op los, dan zijn er heel veel mogelijkheden en ideeën te bedenken. Maak een plan van aanpak en verdeel de taken over uw team, dan kunt u samen aan het werk om een mooi kunstwerk te maken.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €15 p.p

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubbel voetbal bij Kite-Extreme? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar omver botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de winst, en dat klinkt natuurlijk alleen al mega leuk! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te laten regelen door ons.

8-50 Pers.
1 uur
Vanaf €12.50 p.p

Zeskamp

Koen: “De zeskamp is een ontzettend leuke teambuildings activiteit! Een echte aanrader op het strand!”

Zoekt u een competitieve teambuilding activiteit? Dan is een zeskamp het ideale uitje op het strand! In teamverband strijdt u voor een mooie beker. Zeskamp is een competitie waarin u actief bezig bent als team en waar u natuurlijk alles op alles zet om de prijs in de wacht te slepen. Tijdens de zeskamp draait alles om een goede samenwerking. U kunt de Zeskamp zelf helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Uit de lijst met spellen die u kunt spelen maakt u een keuze van 6 spellen.

Hoe leuk is het om aan teambuilding te doen, en tegelijk sportief bezig te zijn?! De zeskamp is dan het ideale uitje op het strand. Wij van Kite-Extreme bieden u een gezellige en sportieve dag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u weten hoe wij omgaan met een slecht weer scenario? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €12.50 p.p

Robinson Crusoe Experience

Marinke: “Robinson Crusoe is een super leuke en uitdagende activiteit. Leuke begeleiding en een dag vol plezier!”

Robinson Crusoe events, de uitdagende dag op het strand! Tijdens deze events waant u zich op een plek waar leven en overleven centraal staan. Tijdens deze activiteiten zal u beleven dat het draait om teambuilding, overlevingsdrang en survival. De spellen die u in teamverband speelt zijn allemaal geselecteerd om de teamspirit omhoog te halen en zo goed mogelijk samen te werken.

Programma:

U begint als team met het maken van een teamvlag. Deze vlag kan bonuspunten opleveren, dus maak er vooral iets moois van. Na het maken van de teamvlag worden de teams verdeeld en beginnen de spellen en verschillende uitdagingen. In totaal gaat het om 6 spellen/uitdagingen waar in u strijdt om een prijs. Wordt u de winnaar van deze uitdagende events?

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop Cocktail Shaken

Zin in een leuke workshop? Je zou dan eens kunnen denken aan de workshop Cocktail Shaken van Kite-Extreme. Je leert hier zelf de fijne kneepjes van het vak dus je leert de diverse technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Maar daar blijft het niet bij, want je leert hier ook alles over de versiering, oftewel ‘de looks’ van de cocktail, voor ieder drankje uniek en belangrijk. Dat wordt nog eens een heerlijke middag of avond en dan ga je natuurlijk ook proeven wat je hebt gemaakt. Heb jij er ook al zin in? Regel het dan snel bij ons van Kite-Extreme want wij staan voor je klaar om er een top workshop van te maken die je niet snel gaat vergeten!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €20 p.p

Blowkarten

Kom je gezellig Blokarten bij Kite-Extreme? Blowkarten word ook wel strandzeilen genoemd. Je scheurt namelijk over het strand langs de kust. Het staat ook wel bekend als een spectaculaire activiteit die je eenvoudig kunt leren. Je ligt in een speciale kar en deze wordt door de wind aangedreven. Let hierbij goed op want het voorste wiel is om mee te sturen en de twee achterste wielen zorgen voor de stabiliteit in bochten. Je bestuurt de blokart met één hand en met de andere hand kun je met een touw het zeil aantrekken en bewegen. Hiermee kan je ook de snelheid regelen. Het is super leuk om te doen en je moet het echt eens in je leven geprobeerd hebben. Daarom is dit ook het juiste moment om er werk van te maken zodat jij kunt ervaren wat Blokarten is bij Kite-Extreme!

6-25 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

BeachVolleybal

Jaleesa: “Wat een gaaf beachvolleybal toernooi hebben wij gehad! Hele fijne organisatie en leuk personeel!”

Een beachvolleybal toernooi op het strand, dat is gaaf! Wie heeft er nou geen zin om heerlijk op blote voeten in het zand, aan de Noordzee een lekker potje te gaan volleyballen?! Nederland is een volleybal land, dat blijkt wel uit de prestaties van de mannen en vrouwen, zowel indoor als op het strand. Kite-Extreme biedt u en uw vrienden/vriendinnen, familie en collega’s de mogelijkheid om een beachvolleybal toernooi te houden.

Beachvolleybal wordt gespeeld in 2 teams tegen elkaar. De bedoeling is dat u als team (3 keer) naar elkaar overspeeld en de bal bij de tegenstander binnen de lijnen op de grond krijgt. Zo scoort u de punten, en sleept u misschien de set wel in de wacht. Als u met meerdere teams bent is het natuurlijk ook heel leuk om in toernooi vorm te spelen. In toernooi vorm kunt speelt u tegen meerdere teams, en zou u eventueel ook een knock out fase kunnen invoeren. U speelt natuurlijk om een beker in de wacht te slepen, en met fanatisme en strijdt, en natuurlijk heel veel gezelligheid probeert u te winnen.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Beachtennis

Marielle: “Ik had niet verwacht dat ik Beachtennis in competitie verband zo leuk zou vinden!”

Beachtennis! U heeft het vast zelf wel eens gespeeld in uw tuin of op het strand. Tegenover elkaar staan met een racket, en de bal zo vaak mogelijk naar elkaar overspelen. Het is ook mogelijk om Beachtennis in competitieverband te spelen, en wij kunnen u daarbij helpen. Beachtennis wordt wereldwijd gespeeld, en met name in Brazilië is de sport mateloos populair. Ook in Nederland wordt er Beachtennis gespeeld, en wordt het steeds populairder.

Beachtennis wordt gespeeld op een veld 8 bij 16 meter en het net wordt op een hoogte van 1.70 meter gespannen. De bal, die iets kleiner is dan een tennisbal mag niet stuiteren. Verder is de puntentelling nagenoeg hetzelfde als bij het gewone tennis. Bij een winnend punt krijgt u 15 punten. Bij 40/40 is het niet zoals bij het gewone tennis een klassieke deuce waarbij er twee gewonnen punten gescoord moeten worden, maar wordt er direct een winnend punt gespeeld. Bent u klaar om de nieuwe kampioen te worden?

8-50 Pers.
2 uur
LOCATIES
Vanaf €15 p.p

Pubquiz

Anja: “Wat een geweldige pubquiz! Top georganiseerd en een hele leuke quizmaster!”

Een pubquiz is altijd een leuke beleving en helemaal op een locatie naar uw keuze!

De pubquiz die wij organiseren wordt gehost door een professionele presentator die u een fantastische tijd bezorgd.

Tijdens de quiz komen allerlei verschillende vragen voorbij over thema’s zoals:

sport, muziek, algemene kennis en nog veel meer.

De quiz bestaat uit verschillende rondes. Zo is er een ronde met meerkeuze vragen, open vragen, mini games, een grote muziek ronde en media fragmenten.

Uiteraard is het leuk om een pubquiz op een geschikte locatie te houden. Wij werken samen met veel horecagelegenheden aan het strand, die de ideale locatie vormen voor een geweldige pubquiz, en dat alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Ook is het mogelijk om de pubquiz naar u te laten komen! Lijkt het u leuk om ons bij u op locatie te laten komen, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of uw favoriete horecagelegenheid, dan kunnen wij uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden.

2-5000 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop slippers pimpen

Bente: “Slippers pimpen is een ontzettend gezellige workshop om bij een Beachclub te doen.”

Een gezellige en leuke workshop speciaal voor meiden!

Slippers pimpen is de gezellige en creatieve workshop voor vrouwen! Slippers pimpen is ideaal als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest. Komende zomer kunt u zich onderscheiden van de rest, met uw fantastisch gepimpte slippers! U heeft slippers waar menig vrouw jaloers op zal zijn.

Tijdens de workshop wordt u ontvangen door een gezellige instructeur die jullie zal uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Om uw slippers zo mooi mogelijk te maken gaat u aan het werk met kralen, glitters, bedeltjes, parels en lintjes.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren slippers. Gezellig met z’n allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!

Wilt u er met z’n allen een gezellig uitje van maken? ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het pimpen van slippers is voor vrouwen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan u het grootste plezier beleeft.

2-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Golfsurfen Scheveningen

Op zoek naar een sportieve activiteit aan het strand? Dan is golfsurfen vast iets voor u! Golfsurfen is al jaren een een mateloos populaire sport, en ook in Nederland wordt veel gesurfd. Onder andere in Scheveningen zult u vaak surfers zien. Lijkt het u leuk om te leren golfsurfen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het te leren! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor u? Golfsurfen is ontzettend leuk en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u op het strand instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met uw board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoudt: het is vallen en opstaan, net zolang tot u op uw board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les zal u al snel merken of golfsurfen uw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met uw surfplank!

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Boerenbeachgolf

Frederik: “Boerengolf op het strand was nog leuker dan ik had verwacht!”

Boerengolf, u heeft er vast wel eens over gehoord. Door een boerenland lopen met een ‘club’ (stok met een klomp) de bal in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ krijgen. Het is natuurlijk heel leuk om door een land tussen de koeien te lopen, maar hoe leuk is om dit spel op het strand te doen? Wij, van Kite-Extreme organiseren daarom Boerengolf op het strand! Op het strand zijn op zichzelf is al heerlijk, maar nog veel leuker met een gezellige activiteit. Wij zetten voor u verschillende holes uit, en geven u een uitleg hoe het spel gespeeld wordt. Uw doel is om in zo weinig mogelijk slagen alle holes af te lopen. Degene die met de minste slagen alle holes heeft gehaald wint een mooie beker, en natuurlijk eeuwige roem. Heeft u een verjaardag te vieren, of organiseert u het familie uitje dit jaar? Dan is dit uitje echt iets voor u! Boerengolf op het strand is de ideale activiteit voor jong en oud.

2-100 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

GPS dropping

Martin: “GPS dropping is een ontzettend leuk en avontuurlijk uitje!”

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is GPS-dropping echt iets voor u! Als u avontuurlijk bent ingesteld en van uitdaging houdt is dit een ideaal uitje. GPS-dropping is een leuke combinatie van wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens uw tocht krijgt u coordinaten en opdrachte mee. Dit doet u in teamverband, en u strijdt om een leuke beker!
Wat weet u over Scheveningen, wie maakt het meest creatieve filmpje? Er zullen allerlei leuke vragen en opdrachten voorbij komen.

Tijdens de start verzamelt u bij een Beachclub en staat er een instructeur op u te wachten. Deze instructeur zal u uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe lang u de tijd heeft voor de opdrachten. Tijdens uw tocht zal u allemaal leuke vragen moeten beantwoorden en moet u verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord en welk team is het meest creatief? Dat moet blijken tijdens deze leuke activiteit. Als u na ongeveer 2/3 uur bent uitgespeeld en alle teams terug zijn bij het startpunt zal er een prijsuitreiking volgen! Wie wint de beker?

10-15 Pers.
2-3 uur
Vanaf €10 p.p

Workshop Zandsculpturen

Elise: “De workshop zandsculpturen maken is ontzettend leuk! Ik had niet verwacht dat ik zo creatief was.”

Bent u op zoek naar een creatieve activiteit? Dan is de workshop zandsculpturen maken op het strand misschien wel iets voor u! Laat uw creativiteit er op los en laat uw handen het werk doen tijdens deze leuke workshop. U bent vast wel eens op een strand geweest waar door kunstenaars grote zandsculpturen gemaakt worden. Dit zijn vaak adembenemende beelden die helemaal met de hand gemaakt worden. Hoe leuk is het dan om zelf aan de slag te gaan met zand en uw eigen kunstwerk te maken?! Dat het leuk is verzekeren wij u!

Hoe gaat het zandsculpturen maken in zijn werk? We starten met het klaar maken van het zand. Het zand en water zijn de belangrijkste ingrediënten. U begint met het mengen van het water en het zand en stampt het samen tot u een stevige substantie hebt. Daarna gaat u natuurlijk als team bedenken wat u wilt gaan maken. Laat als team uw inspiratie er op los, dan zijn er heel veel mogelijkheden en ideeën te bedenken. Maak een plan van aanpak en verdeel de taken over uw team, dan kunt u samen aan het werk om een mooi kunstwerk te maken.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €15 p.p

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubbel voetbal bij Kite-Extreme? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar omver botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de winst, en dat klinkt natuurlijk alleen al mega leuk! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te laten regelen door ons.

8-50 Pers.
1 uur
Vanaf €12.50 p.p

Zeskamp

Koen: “De zeskamp is een ontzettend leuke teambuildings activiteit! Een echte aanrader op het strand!”

Zoekt u een competitieve teambuilding activiteit? Dan is een zeskamp het ideale uitje op het strand! In teamverband strijdt u voor een mooie beker. Zeskamp is een competitie waarin u actief bezig bent als team en waar u natuurlijk alles op alles zet om de prijs in de wacht te slepen. Tijdens de zeskamp draait alles om een goede samenwerking. U kunt de Zeskamp zelf helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Uit de lijst met spellen die u kunt spelen maakt u een keuze van 6 spellen.

Hoe leuk is het om aan teambuilding te doen, en tegelijk sportief bezig te zijn?! De zeskamp is dan het ideale uitje op het strand. Wij van Kite-Extreme bieden u een gezellige en sportieve dag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u weten hoe wij omgaan met een slecht weer scenario? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €12.50 p.p

Robinson Crusoe Experience

Marinke: “Robinson Crusoe is een super leuke en uitdagende activiteit. Leuke begeleiding en een dag vol plezier!”

Robinson Crusoe events, de uitdagende dag op het strand! Tijdens deze events waant u zich op een plek waar leven en overleven centraal staan. Tijdens deze activiteiten zal u beleven dat het draait om teambuilding, overlevingsdrang en survival. De spellen die u in teamverband speelt zijn allemaal geselecteerd om de teamspirit omhoog te halen en zo goed mogelijk samen te werken.

Programma:

U begint als team met het maken van een teamvlag. Deze vlag kan bonuspunten opleveren, dus maak er vooral iets moois van. Na het maken van de teamvlag worden de teams verdeeld en beginnen de spellen en verschillende uitdagingen. In totaal gaat het om 6 spellen/uitdagingen waar in u strijdt om een prijs. Wordt u de winnaar van deze uitdagende events?

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €25 p.p

Workshop Cocktail Shaken

Zin in een leuke workshop? Je zou dan eens kunnen denken aan de workshop Cocktail Shaken van Kite-Extreme. Je leert hier zelf de fijne kneepjes van het vak dus je leert de diverse technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Maar daar blijft het niet bij, want je leert hier ook alles over de versiering, oftewel ‘de looks’ van de cocktail, voor ieder drankje uniek en belangrijk. Dat wordt nog eens een heerlijke middag of avond en dan ga je natuurlijk ook proeven wat je hebt gemaakt. Heb jij er ook al zin in? Regel het dan snel bij ons van Kite-Extreme want wij staan voor je klaar om er een top workshop van te maken die je niet snel gaat vergeten!

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €20 p.p

Blowkarten

Kom je gezellig Blokarten bij Kite-Extreme? Blowkarten word ook wel strandzeilen genoemd. Je scheurt namelijk over het strand langs de kust. Het staat ook wel bekend als een spectaculaire activiteit die je eenvoudig kunt leren. Je ligt in een speciale kar en deze wordt door de wind aangedreven. Let hierbij goed op want het voorste wiel is om mee te sturen en de twee achterste wielen zorgen voor de stabiliteit in bochten. Je bestuurt de blokart met één hand en met de andere hand kun je met een touw het zeil aantrekken en bewegen. Hiermee kan je ook de snelheid regelen. Het is super leuk om te doen en je moet het echt eens in je leven geprobeerd hebben. Daarom is dit ook het juiste moment om er werk van te maken zodat jij kunt ervaren wat Blokarten is bij Kite-Extreme!

6-25 Pers.
1 uur
Vanaf €15 p.p

BeachVolleybal

Jaleesa: “Wat een gaaf beachvolleybal toernooi hebben wij gehad! Hele fijne organisatie en leuk personeel!”

Een beachvolleybal toernooi op het strand, dat is gaaf! Wie heeft er nou geen zin om heerlijk op blote voeten in het zand, aan de Noordzee een lekker potje te gaan volleyballen?! Nederland is een volleybal land, dat blijkt wel uit de prestaties van de mannen en vrouwen, zowel indoor als op het strand. Kite-Extreme biedt u en uw vrienden/vriendinnen, familie en collega’s de mogelijkheid om een beachvolleybal toernooi te houden.

Beachvolleybal wordt gespeeld in 2 teams tegen elkaar. De bedoeling is dat u als team (3 keer) naar elkaar overspeeld en de bal bij de tegenstander binnen de lijnen op de grond krijgt. Zo scoort u de punten, en sleept u misschien de set wel in de wacht. Als u met meerdere teams bent is het natuurlijk ook heel leuk om in toernooi vorm te spelen. In toernooi vorm kunt speelt u tegen meerdere teams, en zou u eventueel ook een knock out fase kunnen invoeren. U speelt natuurlijk om een beker in de wacht te slepen, en met fanatisme en strijdt, en natuurlijk heel veel gezelligheid probeert u te winnen.

10-50 Pers.
2 uur
Vanaf €10 p.p

Beachtennis

Marielle: “Ik had niet verwacht dat ik Beachtennis in competitie verband zo leuk zou vinden!”

Beachtennis! U heeft het vast zelf wel eens gespeeld in uw tuin of op het strand. Tegenover elkaar staan met een racket, en de bal zo vaak mogelijk naar elkaar overspelen. Het is ook mogelijk om Beachtennis in competitieverband te spelen, en wij kunnen u daarbij helpen. Beachtennis wordt wereldwijd gespeeld, en met name in Brazilië is de sport mateloos populair. Ook in Nederland wordt er Beachtennis gespeeld, en wordt het steeds populairder.

Beachtennis wordt gespeeld op een veld 8 bij 16 meter en het net wordt op een hoogte van 1.70 meter gespannen. De bal, die iets kleiner is dan een tennisbal mag niet stuiteren. Verder is de puntentelling nagenoeg hetzelfde als bij het gewone tennis. Bij een winnend punt krijgt u 15 punten. Bij 40/40 is het niet zoals bij het gewone tennis een klassieke deuce waarbij er twee gewonnen punten gescoord moeten worden, maar wordt er direct een winnend punt gespeeld. Bent u klaar om de nieuwe kampioen te worden?

8-50 Pers.
2 uur