070-2501429

Over ons

 

Sinds 2004 is Kite-extreme actief in Scheveningen als kitesurfschool, Daarnaast organiseerde kitesurfschool Kite-extreme zowel grote als kleine diverse bedrijfsuitjes op het strand.

Doordat kitesurfschool Kite-extreme steeds meer op het strand te vinden is, is sinds 2007 de focus gericht op sportieve bedrijfsuitjes aan de kust van Zuid-Holland

Met als achtergrond een afgeronde sportopleiding (HALO) en jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve activiteiten is Kite-extreme ontstaan.

De instructeurs van Kite-Extreme hebben een lesbevoegdheid (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding en / of internationale kite-surf organisation) voor het perfecte bedrijfsuitje op locatie.

Naast Kite-extreme is Flitz-events (onderdeel van Kite-extreme) opgezet:

Flitz-events is een dynamische onderneming met ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs zijn goed opgeleid om er een perfecte dag van te maken. De instructeurs zijn ervaren met het evenement wat ze geven.

Het belangrijkste onderdeel waar de instructeurs op letten is de veiligheid!

Prioriteit 1 is de veiligheid van de mensen die het evenement volgen. Daarnaast zorgen de instructeurs dat iedereen enthousiast blijft en het een dag wordt dat nooit meer vergeten wordt!

Www.flitz-events.nl

Flitz-events is telefonisch bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00.