070-2501429

Beachdag op Maat.

Staat jouw perfecte beachdag er niet tussen? Mist je beachdag een event? Of is het te groot of klein? Geen probleem voor Flitz-events. Dan wordt er een nieuwe beach gemaakt, op de manier hoe jij het wilt! Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen een perfecte beachdag is!

Kite-extreme is voor de meest verrassende en op maat gemaakte actieve bedrijfsevenementen. Deze programma’s sluiten steeds aan bij de door u gewenste doelstellingen.

Voorbeeld programma bedrijfsuitje strand:

13.30 – 14.00 uur              Ontvangst met een drankje
14.00 – 14.30 uur              Uitleg programma
14.30 – 16.30 uur              Beach activiteiten
16.30 – 17.00 uur              Eventueel prijsuitreiking
17.00 – 18.00 uur              Loungen & relaxen
18.00 – 21.00 uur              Tropical Barbecue

* Dit is een voorbeeld programma, tijden zijn te wijzigen naar de wens van de opdrachtgever

Beachdag

Wil jij een geheel verzorgde strand-event organiseren voor je bedrijf of vriendengroep. dan kan dit bij ons. Wij hebben verschillende arrangementen gemaakt, maar er bestaat ook de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen.

De strand programma’s die wij verzorgen, bestaan uit een verscheidenheid aan activiteiten. Niet alleen worden je sportiviteit, competenties en vaardigheden op de proef gesteld, maar ook is er ruimte voor het leren van bepaalde strandactiviteiten en kan je creativiteit ultiem naar voren worden gebracht.

De evenementen kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen. Een activiteit eraf of erbij, tijden aanpassen, geen probleem. Uw wensen staan voorop en daarmee onze klant centraal. Hoe wij dat uiten naar u?

Dagelijks draaien wij verschillende partijen van 10 tot 1000 personen.

U heeft altijd een eigen contactpersoon, want persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons voorop!

Kan de activiteit door de weersomstandigheden niet doorgaan, dan kunt u kosteloos annuleren of kiezen voor een alternatief programma!